Leveles tészta marhahussal és vargányaval töltve

Leveles teszta marhahussal es varganyaval toltve



Bárcsak küldhetnem az illatát is.

🙂 lesz mellé egy finom saláta és tahini szósz is.

A toltelekhez szuksegetek lesz :
400-500 gr. daralt marhahusra, (vagy amilyet szerettek)
kb 300 dkg gombara amit aprora vagtok
1 fej hagymara azt is finomra vagni,
fel kk romai komeny,
daralt bors, csipet chilipehely,
csipet kurkuma
fel kk fustolt paprika
egy csipet szaritott menta, aki nem szereti hagyja ki, de en meleg szivvel ajanlom megis tegyetek bele.


A hagymat keves olivaolajon megdinsztelni felig, aztan hozzaadni a gombat, addig dinszteljuk a gombaval mig elfo a gomba leve, aztan hozzaadni a daralt hust, es ujbol addig dinsztelni mig a husbol az egesz viz elfo. Ekkor hozzaadni egy keves vizet, vagy barmilyen alaplevet, es fedo alatt fozni mig minden megpuhul, ez par percet vesz igenybe csupan. Kihuteni a tolteleket, vagy legalabbis langyosra. Egy csomag leveles tesztat kibontunk (az enyem fel kilos csomag volt) , a nyujtofaval kicsit kinyujtjuk, de eppen csak egy kicsit. Aztan a hozzatok kozel eso vegere halmozzatok a tolteleket es szepen feltekeritek. En olloval kicsit bevagdostam a ket szelen , hogy ne legyen unalmas kinezete. A tetejet megszortam itt ott nigella maggal es zaatarral. 185c sutottem, mig szep szine lett. Sutes elott lekentem tojassargajaval. Jo etvagyat kivanok <3

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések