Balzsamecetes, piros babos salata
Egy finom salatat hoztam. nem mindennapit, kicsit kulonlegeset, a tolem megszokott vidam szinekkel :)
Hozzavalok : 2 szemelyre
3 uborka kb. golyostoll meretu
2 paradicsom vagy egy marek cherry paradicsom kette vagva
1/2 pohar olajbogyo a rozsaszin kalamata fajtabol, mag nelkul
1 lilahagyma
1/2 doboz piros bab a sajat leveben fove, ne legyen izesitett.
Elkeszitese : Mindent kockakra vagunk, nem tul kicsire. Hozza adunk egy fel doboz piros babot.
Az ontethez : 2 ek olivaolaj, 3 ek balzsamecet, 1-2 cikk fokhagyma, 1 ek citromle, csipetnyi szaraz oregano, so es bors. Az ontet hozzavaloit jol-jol osszekeverjuk es raontjuk a salatara. Finoman osszekeverjuk. Ha szuksege meg sozzuk es borsozzuk, esetleg akinek nem eleg savanyu, tegyen meg hozza citromlevet, vagy balzsamecetet. Fel orara hutobe helyezzuk ,hogy osszeerjenek az izek. Jo etvagyat!
Hozzavalok : 2 szemelyre
3 uborka kb. golyostoll meretu
2 paradicsom vagy egy marek cherry paradicsom kette vagva
1/2 pohar olajbogyo a rozsaszin kalamata fajtabol, mag nelkul
1 lilahagyma
1/2 doboz piros bab a sajat leveben fove, ne legyen izesitett.
Elkeszitese : Mindent kockakra vagunk, nem tul kicsire. Hozza adunk egy fel doboz piros babot.
Az ontethez : 2 ek olivaolaj, 3 ek balzsamecet, 1-2 cikk fokhagyma, 1 ek citromle, csipetnyi szaraz oregano, so es bors. Az ontet hozzavaloit jol-jol osszekeverjuk es raontjuk a salatara. Finoman osszekeverjuk. Ha szuksege meg sozzuk es borsozzuk, esetleg akinek nem eleg savanyu, tegyen meg hozza citromlevet, vagy balzsamecetet. Fel orara hutobe helyezzuk ,hogy osszeerjenek az izek. Jo etvagyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése