Keresés ebben a blogban

2016. április 29., péntek

Torok fasirt

Hozzavalok a fasirthoz : 

600 gr marhahus a zsirosabb reszebol
1 kozepes meretu burgonya
1 szelet kenyer a heja nelkul vagy 2-3 ek kenyermorzsa .
so es frissen orolt bors
1-2 tojas.
1 kozepes meretu voroshagyma 1 pohar zoldpetrezselyem finomra vagva. Olaj a suteshez.



A fasirt keszitese :

A hust ledaraljuk, belereszeljuk a burgonyat a reszelo finomabb oldalat hasznalva . Lereszeljuk a voroshagymat is a reszelo nagy lyuku oldalan. Hozzaadjuk a tobbi hozzavalot, a kenyeret vizbe aztatjuk, es a heja nelkul belekeverjuk a masszaba. Par percig keverjuk, pihentetjuk 10 percet es aztan felmely olajban kisutjuk. Az illatos pilaffal remek parost alkot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése