Keresés ebben a blogban

2017. április 27., csütörtök

Tripoli salata


Tripoli salata amit imadok.A salataban van 1/4 karfiol picike rozsakra szedve, repa 2 db kis vekony,1 edeskomeny, 1 chili paprika piros szinu, 2 piros retek szeletelve, zellerszal es level izles szerint, a maekenyi kaposzta durvan vagva, korianderlevel, 1/2 karalabe es 1/2 piros 1/2 sarga kaliforniai paprika. 3 nagy citrom leve, keves olaj, so es durvara orolt bors. Jol osszekeverni az egeszet, es hutobe tyenni. Fel orankent ujbol atkeverni. Igazabol 2-3 ora utan mar eheto de ha marad 3-4 napig lehet tarolni a hutoben. 

 Hozzavalok : 
1/4 karfiol apro rozsakra szedve
ket kisebb repa szeletelve
1 edeskomeny (minel laposabbak valasszunk, mert azok sokkal finomabbak mint a kerek tarsai)
1 piros szinu chili paprika
2 piros retek  szeletelve
zellerszalak izles szerint+levelek
1 mareknyi kaposzta durvara vagva
korienderlevel (elhagyhato ha nem szeretitek) vagy zoldpetrezslyem level, fel mareknyi
1/2 karalabe csikokra vagva

1/2 piros  kaliforniai paprika
1/2 sarga kaliforniai paprika
1/2 zold kaliforniai paprika .



Grillezett husok melle kulonosen ajanlom, nagyoin nagyon finom. A legfontosabb , hogy adjunk eki idot osszeerni, ezert ajanlom elkesziteni par oraval elotte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése