A baguette uj elete, avagy melegszendvics egy kis csavarral ;)
Toltott baguette, a nem lehet megunni kategoriabol :)
Ezt a receptet egy kis videofilmen lattam, par napig keringett a neten. Ma az eslo pillanatban tetszett es tudtam , hogy el fogom kesziteni. Semmilyen fozni tudast nem igenylo recept, csak egy suto kell hozza es a hozzavalok. En ket kicsi bagettet hasznaltam, nem a hosszut. De igyis pukkanasig eleg volt egy db egy szemelyre.
Hozzavalok 2 szemelyre :
2 fel baguette
2 tojas (M meretu) ha L meretu tojasunk van akkor eleg 1 db is.
2 ek tejszines vajkrem
3-4 szelet selyemsonka ( vagy barmilyen mas felvagott, vagy kolbasz)
snidling es zoldpetrezselyem izles szerint
1 csupornyi barmilyen jol olvado sajt, mozarelle, gouda, edami
lereszelve
par szelet camembert sajt .
Elkeszitese :
A baguettek tetejet kivagjuk egy eles kessel es a belzetet kiszedjuk
a kivajt reszt megesszuk par szelet kolbasszal :)))
A hozzavalokat egy kisebb talba tesszuk es jol osszekeverjuk.
A masszat beletesszuk a kivajt baguettekbe, es 180c pirosra sutjuk. Mi reteksalataval ettuk, de barmilyen salata megfelel melle, vagy akar egy pohar tea is megteszi :) Ember legyen a talpan aki ellen tud allni egy ilyen felturbozott baguettnek :) Jo etvagyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése